Business

Vestas skal levere 65 vindmøller til projekt i Canada

Vindmølleproducenten er nu oppe over 3000 megawatt i annoncerede ordrer hidtil i 2016.

Vestas har modtaget endnu en stor ordre fra det nordamerikanske marked. Vindmølleproducenten oplyser i en pressemeddelelse lige efter midnat natten til onsdag, at man skal levere 65 vindmøller med en samlet kapacitet på 224 megawatt (MW) til et projekt i Canada.

Der er tale om vindmøller af typen V117-3,45 MW. Parterne har også indgået aftale om, at Vestas i ti år skal stå for servicen af møllerne, der skal opstilles i provinsen Quebec. Sædvanen tro oplyser Vestas ikke noget om økonomien i projektet.

Vindmøllerne skal leveres i andet kvartal 2017, og de ventes at levere den første strøm i slutningen af samme år.

Med den canadiske ordre har Vestas hidtil i år offentliggjort ordrer for i alt 3053 MW. Blandt disse er flere bestillinger fra kunder i USA, mens den netop annoncerede ordre er den første i år fra Canada.