TV 2 i luften med ny digital business-kanal

Så gik startskuddet - fremover kan de erhvervsinteresserede se business-nyheder 24 timer i døgnet på TV 2s nye digitale business-kanal TV 2 BUSINESS.

Klik her for at få se mere og få 30 dages gratis adgang til TV 2 Business.

Så er det en realitet – TV 2 er i luften med den nye digitale business-kanal TV 2 BUSINESS.

Kl. 06.00 gik startskuddet til den første udsendelse fra det nye business-studie på 2. sal hos TV 2 på Teglholmen i København. Da studieværten Katja Damkier Hansen bød velkommen til seerne, var det samtidig de første ord af mange til de erhvervsinteresserede danskere, der nu kan se TV 2 BUSINESS, som sender 24 timer i døgnet.

Den digitale kanal er den første af sin slags i TV 2-familien, og TV 2 BUSINESS kan ses via et unikt digitalt produkt, der giver de nyheds- og erhvervsinteresserede brugere adgang til både TV 2 NEWS og TV 2 BUSINESS i ét og samme digitale lommeformat. 

- Vi har skabt et nyt, innovativt produkt, der ikke er set før i Danmark. Det er et digital first and only-produkt, der er bygget udelukkende til de digitale platforme, og som man derfor som udgangspunkt ikke tilgår på samme måde som vores øvrige kanaler, siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt ifølge en pressemeddelelse.

Klik her for at få se mere og få 30 dages gratis adgang til TV 2 Business.

- Det nye produkt giver danskerne mulighed for at tage ikke kun vores nye digitale kanal TV 2 BUSINESS, men også TV 2 NEWS, med på farten over hele verden, og formatet lægger op til, at den travle bruger kan se vores stærke nyhedsindhold både live og on demand – lige hvor og hvornår, det passer. Produktet er dermed et godt svar på den ændrede medievirkelighed og helt i tråd med den digitale transformation, TV 2 er i fuld gang med. 

I TV 2s nye digitale produkt holder den velkendte kanal TV 2 NEWS brugerne opdateret døgnet rundt, mens den nye digitale kanal, TV 2 BUSINESS, giver en udvidet erhvervsdækning med de største businessnyheder og analyser. 

Digitalt kræs for de erhvervsinteresserede

TV 2 BUSINESS sender løbende nyhedsopdateringer, der også til enhver tid kan ses on demand og indslag for indslag, og tilbyder samtidig en række magasinprogrammer, der alle kan ses on demand.

- TV 2 BUSINESS er til alle os, der ikke kan nøjes med de daglige business-updates på TV 2 NEWS, og er digitalt kræs for dem, som gennem hele døgnet gerne vil have adgang til den nyeste indsigt i strategi, ledelse, økonomi og businesstrends. Vi løfter erhvervsdækningen i Danmark med et stærkt digitalt produkt, og vores ambition er, at TV 2 BUSINESS får samme betydning for erhvervslivet og de erhvervsinteresserede, som TV 2 NEWS har for Christiansborg og dem, der følger med i dansk politik. Det vil vi med konstruktiv og kritisk business-journalistisk, der bl.a. sætter fokus på innovation, iværksætteri og disruption og perspektiverer nyhederne med stærke businessværter, toneangivende beslutningstagere og eksperter, siger nyhedschef på TV 2, Jacob Nybroe ifølge en pressemeddelelse. 

Klik her for at få se mere og få 30 dages gratis adgang til TV 2 Business.

I forbindelse med lanceringen af TV 2 BUSINESS har TV 2 styrket erhvervsredaktionen, der bliver nabo til kollegerne på TV 2 NEWS. Den nye digitale kanal får sit eget studie, der bemandes af kendte business-værter og eksperter som f.eks. Katja Damkier, Pernille Enggaard, Vibeke Daell Bjerrum, Joachim Claushøj Bindslev, Simon Richard Nielsen, Ole Krohn, Svenning Dalgaard..

Udover de daglige nyheder vil TV 2 BUSINESS også lave en række magasiner, hvor seerne i højere grad kan fordybe sig i en række emner. Blandt andet vender ’Millionærklubben’ tilbage på TV 2 NEWS og på den nye digitale kanal, ligesom Pernille Enggaard også bliver vært på et interview-magasin, hvor hun vil tale med en række kendte topchefer, mens de kører rundt i TV 2s Tesla og besøger en række steder, der har betydning for deres liv og karriere. Endelig kommer seerne helt tæt på den danske iværksætter Lars Dalgaard fra Silicon Valley, der børsnoterede sin virksomhed SuccessFactors på Nasdaq, som sidenhen blev købt af tyske SAP for 20 mia. kr.

Køb TV 2 BUSINESS og få TV 2 NEWS med i købet

TV 2s nye digitale produkt er i luften fra 17. maj 2016 på en dedikeret ny app til iPhone og iPad, på tv2business.dk samt på fladskærme via Chromecast eller AirPlay. Både TV 2 BUSINESS og TV 2 NEWS kan ses i udlandet, og begge kanaler har en særlig radiofunktion, hvor brugerne kan lytte til indholdet, mens de laver andre ting. 

Det nye produkt koster 49 kr. pr. måned for adgang til både TV 2 NEWS og TV 2 BUSINESS. Første måned er gratis. TV 2 PLAY-abonnenter, som har købt Hele Pakken, får adgang til TV 2 BUSINESS uden ekstra betaling.

Et erhvervsabonnement på TV 2 BUSINESS koster 470,50 ekskl. moms årligt (med 12 mdrs. binding), ogTV 2 BUSINESS kan også købes til offentlig visning i f.eks. butikker og receptioner.

Hvis du vil læse mere om produktet så klik her.