Jensen's Bøfhus sælger sine saucer til leverpostejsgigant

Ejeren af Jensen's Bøfhus har hårdt brug for penge og sælger derfor en del af sit livsværk til Stryhn's.

Leverpostej og sauce er nok ikke lige det, mange forbinder med hinanden. Men sådan bliver det faktisk nu.

Den økonomisk pressede ejer bag Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, har nemlig solgt rettighederne til produktionen af restaurantkædens populære saucer til leverpostejsproducenten Stryhn's.

Det skriver Børsen.

Stryhn's begrunder opkøbet med, at saucerne ligger godt på linje med deres eksisterende produkter, som også indbefatter remoulade og dressinger.

Vil ikke oplyse pris

Palle Skov vil efter aftale med Stryhn's ikke oplyse prisen, men siger, at han er blevet tilbudt en "attraktiv pris".

Læs også: Jensens Bøf sat til salg

Jensen's Køkken har hidtil produceret både sauser, spareribs og færdigretter til supermarkeder og cateringfirmaer i både ind- og udland.

Men det er kun retten til navnet Jensen's Køkken og produktionen af saucerne, som Stryhn's har købt, mens spareribs og færdigretter kommer til at fortsætte under Jensen's Bøfhus-brandet.