Business

TDC ansætter hollænder som ny YouSee-direktør

Jaap Postma overtager posten som direktør for YouSee. Han afløser Rene Brøchner Nielsen.

Tv- og kabelselskabet YouSee får snart ny topchef. TDC meddeler, at man har ansat 41-årige Jaap Postman som ny administrerende direktør.

FAKTA: Jaap Postma

- Jaap Postma har en kandidatgrad (MSc) i Economics fra 'The University of Groningen'. 

Han kommer fra en stilling som Senior Executive Vice President for Consumer divisionen i KPN N.V et hollansk fastnet og mobil teleselskab.

Tidligere har Jaap Postma været Vice President, Consumer Products og Vice President Carrier Service and Regulation i KPN N.V. samt haft andre stillinger i dette selskab. 

Jaap Postma tiltræder 10. maj 2016. René Brøchner vil fortsætte som konstitueret direktør for YouSee og medlem af TDC's Corporate Management Team
indtil 10. maj 2016.

Kilde: TDC

Hollænderen, der har gjort karriere i teleselskabet KPN i hjemlandet, tiltræder 10. maj.

- Jeg er utroligt glad for, at det er lykkes os at få Jaap Postma med om bord. Jeg er overbevist om, at det er det absolut bedste match til det nye YouSee.

- Vi har en klar strategi om at blive de bedste i branchen, og det kræver, at vi har de bedste folk på alle poster. Og det er netop, hvad vi får med en profil som Jaap, siger TDC's koncernchef Pernielle Erenbjerg i en kommentar til ansættelsen.

Direktør stopper efter 15 år

Jaap Postma afløser Rene Brøchner Nielsen, der fratræder senest ved årsskiftet efter tre år i spidsen for YouSee.

Den snart forhenværende konstituerede direktør for det nye, samlede YouSee stopper dermed efter sammenlagt 15 år i virksomheden.

- Det har været spændende at få lov til at være med i opstarten af den store transformation fra TDC til YouSee på privatmarkedet, hvor vi allerede er kommet rigtig langt.

- Jeg kan derfor også med ro i sindet videregive ansvaret til den nye direktør, siger han.

TDC-koncernchef fortalte i januar, at man vil sammenlægge TDC med YouSee og videreføre selskabets privatkundeaktiviteter under navnet YouSee.