Business

Bankforsker: Nykredit kommer til at imødekomme kunderne

Der er ingen tvivl hos bankforsker Lars Krull. Nykredit kan ikke tåle, at deres kunder ikke kan lide dem, derfor vil der komme indrømmelser.

Det er en tabersag at holde sag i at forhøje bidragssatserne for kunderne hos Nykredit og Totalkredit, vurderer bankforsker Lars Krull fra Aalborg Universitet.

- Samarbejdet mellem Nykredit og Totalkredit er et værdifuldt for Danmark og kunderne. Nykredit kan i sidste ende ikke tåle, at deres kunder i flok ikke kan lide dem, siger forskeren, der ikke er i tvivl om, at der kommer en løsning, selvom topchef Michael Andersen mere eller mindre har sat sit job på højkant, hvis bidragssatserne ikke bliver gennemført.

- Nykredit har en dygtigt chef i Michael Rasmussen, og selvfølgelig vil han følge en beslutning, siger Lars Krull, der absolut ikke mener, at Michael Rasmussen vil tabe ansigt ved at ændre sin mening.

Lars Krull er nemlig ikke i tvivl om, at der kommer til at ske en blid løsning, som kunderne vil kunne acceptere.

- På en eller anden måde, så er man nødt til at imødekommen kunderne. Det ved Nykredit, og det ved hele Totalkredit-kredsen, så der vil komme en tilnærmelse, siger Lars Krull.

Læs TV2's finanskommentator Ole Krohn artikel om Nykredits sitaution her