Business

Juicekonge sparker medejer ud af Joe & The Juice

Efter godt tre år i Joe & The Juice bliver en af virksomhedens øverste direktør smidt ud af juiceimperiet.

Grundlæggeren og spydspidsen i Joe & The Juice, Kaspar Basse, sender nu en af virksomhedens øverste direktører og partnere på porten.

Det er Henrik Fjordbak, der har været godt 3 år i virksomheden, som ryger ud. Det bekræfter Kaspar Basse i en sms til TV 2 Business.

- Henriks udtræden er en konsekvens af vores løbende organisatoriske udvikling imod den mest præcise og konstruktive handling af konstant tiltagende vækst, skriver direktøren.

Fjordbak kom til virksomheden i 2012 fra en stilling som direktør i modebranchen hos Muntheplus Simonsen, hvor han havde været i 7 år. Og nu er det altså slut. Da Henrik Fjordbak i sin tid blev direktør, købte han sig ind i virksomheden, og selvom det nu er slut med at være direktør, fortsætter han som aktionær.

- Som medejer bakker jeg helt op om den nye struktur. Personligt har jeg haft en rigtig fin rejse med Joe & The Juice og har været med til at mangedoble værdien i den periode, jeg har været med. Det er jeg meget tilfreds med. Det nye setup er også stærkt, og jeg har derfor en stor tiltro til, at den positive udvikling fortsætter, skriver Fjordbak i en mail til avisen Børsen.

Ny direktør startede fra bunden

Manden, der overtager stillingen, er 29-årige Sebastian Vestergaard, som  har været økonomidirektør i  Joe & The Juice i de seneste 6 år.

Allerede som 18-årig begyndt han sin karriere i juicekæden, som en af drengene, der langer juice og sandwiches over disken.

Joe & the Juice har haft kraftigt vokseværk, siden den første butik åbnede tilbage i 2002. I dag udgøres kæden af mere end 116 butikker i blandt andet Skandinavien, Storbritannien, New York og Seoul.