Business

Hugo Games ser stor vækst

"Hva', hvor ska' vi hen du?" Sådan lød spørgsmålet fra skærmtrolden Hugo, da han underholdte på dansk tv i 1990'erne. Og svaret lader til at være: "Fremad!" I hvert fald hvis man ser på det med finansielle briller.

Hugo Games, der står bag spillene med skærmtrolden, og som er noteret på børsen i Oslo, ser i hvert fald en omfattende vækst, skriver det norske medie hegnar.no.

Hugo Games resultatforventninger omfatter nu mindst 5 mio. aktive daglige brugere ved udgangen af 2018 og en gennemsnitlig nettoindkomst på mindst 0,15 dansk kr. per aktiv daglig bruger. Målet er også at få en positiv pengestrøm og at få en så forudsigelig produktydeevne og forudsigelige økonomiske resultater som muligt.

Forventningerne for 2016 indikerer vækst i nettoindtægter, der er mindst ti gange højere end i 2015. Den anslåede omsætning er på mellem 35,4 til 43,3 mio. danske kr. i 2016, og et driftsoverskud på EBITDA-niveau på mellem 5,1 og 12,5 mio. kr.

I alt vil syv titler blive lanceret. Den anslås. at der skal investeres på omkring 15 mio. kr. i forbindelse med udvikling af nye spil.

Hugo Games-aktien steg med 5,3 pct. til 5,01 norske kr. på børsen i Oslo tirsdag.