Business

Nye tider i Bilka: Nu kan du købe ind hele døgnet

Bilka i Field's, hvor du nu kan købe ind hele døgnet Scanpix

Gå i Bilka klokken 2 i nat og køb dine julegaver.

Det er ifølge Berlingske dagens tilbud i Bilka One Stop-forretningen i indkøbscentret Field's på Amager, som fra fredag holder døgnåbent.

Det er Bilkas ejer, Dansk Supermarked, der har besluttet at holde døgnåbent i Bilka i Fields.

- Mine erfaringer fra udlandet er, at der er omsætning at hente om natten. I stort set alle storbyer i udlandet er det muligt at købe dagligvarer døgnet rundt – vi kan ikke se, hvorfor København skulle være en undtagelse, skriver Per Bank, direktør for Dansk Supermarked, i en e-mail til Berlingske.

Døgnåbent i Netto

Ifølge avisen er det kun en stribe mindre Netto-forretninger, der hidtil har haft døgnåbent. Netto ejes også af Dansk Supermarked.

Foreløbig er det kun den ene Bilka-forretning, der holder døgnåbent, og kun på forsøgsbasis fra fredag og ind i det nye år, oplyser Bilka-direktør Mark H. Nielsen til Berlingske.

- Det er jo kun ét ud af 18 varehuse, så på den måde har det en effekt, men det er ikke sådan, at det flytter ret meget. Vi gør det set i lyset af, at Netto har haft succes med det. Her op til juletravlheden, hvor alle har travlt, giver det så god mening at prøve det af, siger Mark H. Nielsen.