Business

Dansk medieguru forlader topstilling hos Huffington Post

En af de højst placerede danske mediemennesker Jimmy Maymann-Holler stopper nu som administrerende direktør for Huffington Post.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Hans afløser bliver Jared Grusd, der tidligere har arbejdet for musiktjenesten Spotify.

Huffington Post er ejet af den store, amerikanske internetudbyder og medievirksomhed AOL, som nu er ejet af Verizon Communications.

Jimmy Maymann-Holler har siddet i jobbet siden efteråret 2012. Han skal nu i stedet stå i spidsen for AOL's forbrugerrettede produkter. Samtidig skal han arbejde med Verizons nye video-abonnementsservice, der snart bliver lanceret.

Ifølge en artikel fra Huffington Post er det gået markant frem for internetmediet, imens Jimmy Maymann-Holler har været administrerende direktør.

Siden 2011 har mediet udvidet sine unikke, månedlige besøgstal fra 30 millioner i USA til over 200 millioner brugere i 14 lande i 2015.

AOL er i øjeblikket i gang med en større reorganisering, hvor virksomheden vil blive delt ind i tre særskilte dele. Her skal en del fokusere på forbrugerrettede produkter, som Jimmy Maymann-Holler skal stå i spidsen for.

- Vi har et mål om at blive den største, mobile medieplatform, siger administrerende direktør for AOL, Tim Armstrong i en artikel fra Huffington Post.

- Hvis du ser på, hvor aggressive vi har været de seneste 12 måneder, kan du se, at vi er seriøse. Vi er en virksomhed på farten, siger han.