Midt i krisen: Rekordbilligt at rejse til Grækenland nu

Tzatziki, Ouzo og azurblĂĄt hav. Grækenland har altid været populært - og nu er det ogsĂĄ billigt.  Krisen og den politiske uro i landet presser priserne i takt med at danskerne vælger Grækenland fra som feriedestination.

- Grækenland er ikke længere så populært, og det er rekordbilligt i øjeblikket, fortæller Jan Vendelbo, direktør i Spies.

Og sĂĄdan lyder det hele vejen rundt fra Falk Lauritsen, Star Tour og Bravo Tours:

- Vi sidder tilbage med det græske øhav i øjeblikket, og derfor er Grækenland det rejsemål man kan komme billigst til, siger Gitte Søndergaard, kommerciel direktør i Bravo Tours.

2000 kroner for fly og hotel

Er billigere end hvad rejseselskaberne bryder sig om. Normalt plejer Grækenland at ligge helt i top, når det kommer til danskernes foretrukne feriemål. Men folkeafstemningen og valuta-krisen har ramt salget. Både Spies, Falk Lauritsen, Star Tour og Bravo Tours fortæller til TV2.dk, at de har sænket priserne.

- Det er billigere end vi bryder os om, og jeg tror heller ikke at priserne kommer længere ned end de er nu, siger Gitte Søndergaard, kommerciel direktør i Bravo Tours.  

Selskaberne peger ogsĂĄ pĂĄ det gode danske sommervejr, som indvirkning pĂĄ det dĂĄrlige salg, de oplever i øjeblikket. 

Rejseselskaberne: Frygt ikke for situationen i Grækenland

Alt er som det plejer, lyder beskeden fra både gæster og guider på de græske øer.

- Der er ingen forskel på nu og sidste år dernede, men vi anbefaler dog vores gæster til at tage lidt ekstra kontanter med, siger Jan Vendelbo, Direktør i Spies.

Også hos Star Tours tør man godt garantere gæsterne en god oplevelse.

- Vi forudbetaler hotellerne seks måneder i forvejen, så de har penge og de har købt stort ind madmæssigt. Så der er ingen problemer, hvad det angår, siger Nikolai Johnsen, Pressechef i Star Tour.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvordan du finder den billigste afbudsrejse:

T2Toolbox embed