Business

Amerikansk kendis-milliardær droppet: Talte nedsættende om mexicanere

Den amerikanske milliardær og præsidentkandidat Donald Trump, der også står bag skønhedskonkurrencerne Miss USA og Miss Universe, er blevet droppet af netværket NBC, der ikke længere vil vise milliardærens kåringer af USA's og universets smukkeste, efter diskriminerende kommentarer fra Trump om mexicanere.

Det skriver Wall Street Journal.

NBC's afskæring af forbindelserne med Donald Trump kommer som reaktion på de bemærkninger om mexicanere i USA, som Trump kom med i forbindelse med annonceringen af sit kandidatur til posten som USA's præsident.

- Når Mexico sender sine folk, så sender de ikke deres bedste. De sender folk, der har mange problemer og de bringer de problemer til os. De tager stoffer med. De er voldtægtsmænd. Men nogle, antager jeg, er gode folk, udtalte Donald Trump da han skød sin præsidentkampagne i gang.

Derudover lovede Trump, at han ville bygge en stor mur langs den amerikanske grænse til Mexico, som han vil tvinge Mexico til at betale for, hvis han bliver valgt.

Det blev for meget for NBC, der altså ikke længere vil vise Donald Trump shows som Miss Universe og The Apprentice.