Business

Se listen: Disse danske storbanker har de mest tilfredse kunder

Mens Danske Banks image stadig lider trods en fremgang, topper Arbejdernes Landsbank endnu engang listen over de store banker, hvor kundetilfredsheden er størst.

Det viser en analyse af landets største banker fra Loyalty Group.

Ifølge Gert R. Jonassen, der er ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, skyldes det gode image og den høje kundetilfredshed, at banken har valgt en helt særlig strategi: Mens mange af de andre storbanker har valgt at skrue ned for antallet af filialer i Danmark, har Arbejdernes Landsbank valgt at øge antallet.

Det har givet pote, mener han.

- Vi er gĂĄet imod strømmen og har udbygget filialnetværket. Selvom man bruger den digitale platform enormt meget i dag, er der stadig brug for, at man kan se en rĂĄdgiver i øjnene, nĂĄr man skal træffe beslutninger, der rækker 20-30 ĂĄr ud i fremtiden, og man vil være sikker pĂĄ, at det er den rigtige beslutning, man træffer, siger Gert R. Jonassen til TV 2.

Mens det går godt for Arbejdernes Landsbank, halter det stadig på imagefronten for en af landets suverænt største banker.

Danske Bank ligger for femte år i træk i bunden af listen over de store banker i Danmark, der har de mest tilfredse kunder ifølge Loyalty Groups undersøgelse.

Selvom Danske Bank har forbedret kundetilfredsheden i forhold til ĂĄret før, hvor banken mistede over 8.000 kunder, og banken i ĂĄr har fĂĄet 1.000 nye kunder, halter det stadig med kundernes opfattelse af banken, erkender Thomas Mitchell, der chef for Danske Banks privatkundeomrĂĄde.

Se hele interviewet med Thomas Mitchell øverst i artiklen.

Her kan du fĂĄ rĂĄd til, hvordan du presser din bank til at give dig en bedre rente: