Kom med ind i Jyllands dyreste bolig

En kæmpe luksusvilla ud til Vejle Fjord er netop udbudt til en pris på 42 millioner kroner. Dermed er luksusvillaen den dyrest udbudte bolig i Jylland lige nu, skriver boligsiden Boliga.dk. I billedgalleriet herover kan du klikke dig videre og komme med helt ind i boligen.

Jyllands dyreste bolig lige nu udmærker sig med hele 436 kvadratmeter, en kælder på 287 og en samlet grund på 1.703 kvadratmeter.

En eventuel køber kan desuden fornøje sig med flere terrasser, en elevator samt et orangeri.

Luksusboligen er opført i 2010 og er tegnet af arkitekt Jesper Therkildsen.

- Moderne med en kærlig hilsen til den klassiske funkisstil, lyder lovprisningen således fra liebhavermægler Lilienhoff i boligannoncen.

Indvendigt er boligen lavet som en såkaldt åben etageadskillelse. Fra alle boligens rum, kan du se direkte ud på Vejle Fjord.

Fra den nederste terrasse, er der direkte adgang ned til vandet. Om det er nok til, at boligen er 42 millioner kroner værd, kan du selv vurdere ved at se alle de vedhæftede billeder.

Boligen i Bredballe ved Vejle kommer også i top 3 på listen over de dyrest udbudte boliger i Jylland nogensinde.

Den dyrest udbudte bolig i Jylland nogensinde står milliardær og erhvervsmand Ib Nymark Hegelund stadig for. I 2011 satte han nemlig en kæmpevilla i Riskov til salg for 50 millioner kroner. Boligen blev dog ikke solgt.

Se alle billederne af boligen i billedgalleriet over artiklen.