19-årige Anders blandt de bedste oliespekulanter

19-årige Anders Egsvang Rasmussen er blandt dem, der var i stand til at forudsige olieprisens deroute gennem det seneste halve år.

Han er 19 √•r gammel, og han g√•r i gymnasiet. Inden han m√łder i skole har han dog lige en ting, han tjekker op p√• - og det er ikke Facebook.

Det er derimod olieprisen. Den 19-√•rige gymnasiefyr fra Kerteminde Anders Egsvang Rasmussen spekulerer nemlig i at handle med finansielle papirer, der f√łlger olieprisen. Og det er en god forretning for den unge mand. Han er nemlig blandt de f√•, der meget pr√¶cist har ramt plet med sine forudsigelser om olieprisen gennem det seneste halve √•r. Det har f√•et professionelle analytikere p√• finansmarkederne til at sp√¶rre √łjnene op.

Selv peger han på sin egen disciplin, når årsagen til succesen skal findes.

-Det er nok ikke en interesse som mange har, men jeg synes, det er sp√¶ndende at sidde og f√łlge med i, hvad der sker, n√•r priserne p√• olie stiger og falder, og de, hvad der ligger til grund for det, siger han i indslaget ovenfor, hvor han er g√¶st i Go‚Äô Morgen Danmark.

Bruger 8 timer på olie om dagen

Anders Egsvang Rasmussen ansl√•r, at han bruger omkring 8 timer p√• at studere oliepriserne hver dag, og det er if√łlge en professionel iagttager af olieprisen en af de prim√¶re √•rsager til succesen hos den 19-√•rige.

-Anders er helt tydeligt en meget dygtig og disciplineret teknisk analytiker. Hans forudsigelser har faktisk siddet lige i skabet under hele det her forl√łb, hvor olieprisen er suset nedad. Forskellen p√• Anders og andre 19-√•rige, der handler aktier er, at Anders er meget disciplineret, og han bruger rigtig mange timer hver eneste dag, og det er faktisk den eneste mulighed for at l√¶re det her game at kende, siger den professionelle r√•vareanalytiker Helge Larsen.