Business

Discountkrigen fortsætter – nye butikker på vej

Der er hundredevis af discountbutikker i Danmark, og nu får danskerne snart endnu flere at vælge imellem. Rema1000 åbner nye butikker i 2015.

De åbnede 11 nye butikker i 2014, og er dermed oppe på i alt 259 butikker i Danmark. Det er dog ikke nok for discountkæden Rema1000, der vil åbne yderligere 20 butikker i Danmark i år, skriver Berlingske Business.

Danskerne har i forvejen adgang til 454 Netto-butikker og 108 Kiwi-butikker.

Men det får altså ikke Rema1000 til at træde på bremsen.

- Det har været et år med hård konkurrence i markedet. Jeg tror, det er en konkurrencesituation, vi vil se fortsætte i 2015, men det er absolut til gunst for forbrugerne. De får jo lavere priser ud af det, siger administrerende direktør for Rema1000 Henrik Burkal til Berlingske Business.

Han er dog ikke tilfreds med, at det kun lykkedes discountkæden at åbne 11 butikker i 2014.

- 11 butikker er ikke godt nok. Der er mange grunde til, at vi ikke nåede flere i 2014, men generelt kan man sige, at med alle de butiksetableringer, der er i markedet, er det meget vigtigt, at vi åbner de rigtige steder. Alle butikker, vi åbner, skal give mening i forhold til forbrugerne og fremtiden, siger han.