Business

Trampet ihjel: Så galt er det tidligere gået på Black Friday

Det er ikke for sjov, når amerikanernes tilbudsjagt sætter ind på Black Friday. I kampens hede er folk blevet skudt og trampet ihjel. Tv2.dk har samlet de grelleste eksempler på tragedier fra Black Friday.

Man skal passe på med at gå i vejen for en tilbudsjæger. Det viser adskillige historier fra Black Friday. Flere af historierne har sågar en dødelig udgang.

Toys 'R' Us-skyderi koster to livet

I en af legetøjskædens butikker i Palm Desert i Californien kom to kvinder op at slås under Black Friday i 2009. Begge kvinder havde deres mænd og børn med i butikken. Slåskampen mellem de to kvinder gik så meget over gevind, at det endte med, at deres to mænd trak deres pistoler og skød hinanden for øjnene af deres børn og koner.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Årets største handelsdag i USA. Den kaldes Black Friday, fordi, det er dag på året, hvor butikkerne kan få de røde tal på bundlinjen vendt til sorte.

Kilder: Huffington Post og CBS News

Wal-Mart-medarbejder stampet ihjel og gravid kvinde skadet

Til Black Friday i 2008 var de handlende så vilde efter at komme først ind til varerne i en Wal-Mart på Long Island i New York, at de trampede en 34-årig medarbejder ihjel. Den voldsomme adfærd gik også ud over en gravid kvinde, der måtte abortere.

Kilde: Inquisitr

To bliver skudt på parkeringsplads

Det kan være svært at få en parkeringsplads til Black Friday. I Tallahassee i Florida blev en mand og en kvinde skudt på en parkeringsplads foran Wal-Mart på grund af uoverensstemmelser om en parkeringsplads.

Kilde: Fox News

Udmattet medarbejder kører galt og ender i flod

Raten af trafikulykker stiger voldsomt på Black Friday. Således kørte en medarbejder fra Wal-Mart galt efter hendes vagt til Black Friday i 2011. Medarbejderen var så træt, at hun mistede herredømmet over bilen og kørte i en flod i Pahokee i Californien. Heldigvis så en anden mand, der var på vej hjem fra arbejde, ulykken og hoppede i floden, hvor han reddede kvinden.

Kilde: Palm Beach Post