Her er det billigste sommerhus i dit område

Det er lige nu landets sommerhuse tager sig bedst ud, og der er mange af dem til salg. Også mange, hvor priserne er hamret helt i bund. Vender du blikket væk fra hovedstadsområdet, kan du købe et sommerhus for langt under 200.000 kroner.

Markedet bugner af sommer- og fritidshuse, og de bliver ofte solgt med store rabatter. Du behøver derfor ikke have mere end et par hundrede tusinde kroner for at få dit eget sommerhus, hvis du kigger dig for.

Det viser en opgørelse fra boligsiden Boliga, som har fundet de billigste sommerhuse i hvert postnummer.

Selv i eftertragtede områder, er der billige sommerhuse at finde, viser opgørelsen.

Under 200.000 udenfor hovedstadsregionen

I populære sommerhusbyer som Vejby og Gilleleje i Nordsjælland kan du bliver ejer af dit eget sommerhus for bare 495.000 kroner og 675.000 kroner. Til gengæld skal du mindst op omkring priser på omkring én million kroner, hvis du vil købe billigt ind i de dyreste områder, nemlig Hornbæk og Tisvildeleje.

I Hornbæk må du slippe 995.000 kroner, mens du skal op i 1,2 millioner kroner for 58 kvadratmeters sommerhus i Tisvilde.

Vender vi blikket væk fra hovedstadsområdet, er der dog masser af sommerhuse som du kan købe for under 200.000 kroner. I Holbæk på Vestsjælland skal du bare have 120.000 kroner fro at få et sommerhus på 52 kvadratmeter, mens 125.000 kroner er tilstrækkeligt, hvis du går efter et sommerhus på 48 kvadratmeter i Øster Assels i Nordjylland.

Klik på det øverste link i linkboksen og se det billigste sommerhus i dit postnummer.