Business

Her er Danmarks dyreste andelslejlighed - se billeder

Danmarks dyreste andelslejligheder er store og luksuriøse. Herunder kan du se billeder af den dyreste, og i linkboksen til højre kan du klikke dig videre og se billeder af listens fire øvrige lejligheder.

Midt i det attraktive Carlsberg-kvarter på Vesterbro i København ligger Danmarks dyreste andelsbolig. Og den er ikke bare dyr. Den er også både stor og flot. Naturligvis. Prisen lyder nemlig på 5.995.000 kroner, og den månedlige boligydelse, der kommer ud over kontantprisen, er 18.600 kroner om måneden. Dermed lyder de samlede månedlige finansieringsomkostninger på 62.210 kroner ifølge boligsiden.dk.

For de enge får du så også en lejlighed, der ligger på 19. sal i den gamle Carlsberg-silo med 360 graders fri udsigt udover København.

Boligen er på 4 værelser, som fordeler sig på 223 kvadratmeter. Herunder kan du se endnu flere billeder af lejligheden.

Det er udelukkende lejligheder i København, der ligger på listen over landets dyreste andelsboliger, hvilket er ganske naturligt, da de fleste andelsboliger ligger i hovedstaden.

Af de fem dyreste andelsboliger, ligger to af lejlighederne på Vesterbro, mens de tre øvrige ligger i København K (det centrale København). I linkboksen til højre kan du klikke dig videre og se billeder af de fem dyreste andelsboliger i Danmark

Er man interesseret i at købe en andelsbolig, er det vigtigt at være opmærksom på, at der både er en købspris for brugsretten til selve boligen. Derudover kommer, at man skal betale en månedlig boligydelse, som kan variere meget.

- Interesserede bør derfor hæfte sig ved informationerne brutto- og nettoudgift ved finansiering, hvor boligudgiften er lagt sammen med den pris, man kommer til at betale for et eventuelt lån med standardfinansiering. Det giver et overslag over, hvad man kommer til at sidde for om måneden, siger kommunikationschef hos Boligsiden.dk Birgit Daetz.

I linkboksen til højre kan du klikke dig videre til boligannoncerne fro Danmarks fem dyreste lejligheder. Her kan du også se endnu flere billeder af den dyreste som vi beskriver herover.