Business

Højsommeren langt væk - rejser ekstremt billige

Højsommeren er langt væk i Danmark. Heldigvis er der stadig mulighed for at booke ekstremt billige charterrejser i højsæsonen. Rejserne er især billige fra Jylland, viser pristjek. Nederst kan du se en række tv-indslag, der viser, hvordan du finder den billigste overnatning på ferien samt om bilen eller flyet er den billigste transportform.

Højsommeren - det vil sige varmegrader over 25 - er laaangt væk. Det spår TV 2s meteorologer.

- Der er intet, der tyder på, at der er stabilt højsommervejr med solskin, strandture, lange grillaftener og temperaturer over 25 grader på vej til landet - tværtimod, siger meteorolog ved TV 2|VEJRET Danny Høgsholt.

Heldigvis er charterrejserne stadig ekstremt billige i højsæsonen.

Du kan for eksempel både få fly og hotel i 7 dage i Parca i Grækenland for 1.448 kroner med afrejse fra Billund. Alternativt kan du tage hele familien med til Nazar i Tyrkiet i 7 dage for 1.799 kroner per snude - også med både fly og hotel og med afgang fra Aarhus.

Gør et kup

Det viser et pristjek af charterrejserne som Travelmarket.sk har lavet for tv2.dk.

- På trods af vejret som i den seneste uges tid har været knap så godt som tidligere, så er priserne fastholdt eller faldet til et endnu lavere niveau. Det tyder på en fortsat stor overkapacitet, så man har virkelig mulighed for at gøre et kup i højsæsonen med både specificerede og uspecificerede rejser. Specielt fra Jylland og Fyn er der mange billige rejser tilbage, og her kan en familie fra Sjælland spare mange penge, hvis de er fleksible med at køre med afrejse fra en alternativ lufthavn, siger direktør i Travelmarket.dk Ole Stouby.

Tænder du mere på en tur til Nordcypern, så kan du få både fly og hotel i 7 dage til 1.899 kroner med afgang fra København.

Se et udsnit af de billige charterrejser herunder:

  • Afgang 28. juni, Grækenland, Parca, 7 dage, uspecificeret, med Apollo - kr. 1.448 (fra Billund)
  • Afgang 28. juni, Grækenland, Kreta, 7 dage på 2 stjernet Dreamland Hotel, med Falk Lauritsen - kr. 1.698 (fra Aalborg)
  • Afgang 29. juni, Tyrkiet, 7 dage, uspecificeret, med Nazar - kr. 1.799,- (fra Aarhus)
  • Afgang 30. juni, Nordcypern, 7 dage på 2 stjernet Nostalgia Hotel, med Turistrejser - kr. 1.899 (fra København)
  • Afgang 4. juli, Grækenland, Kos, 7 dage på 2 stjernet Frosini Hotel, med Spies - Kr. 1.999 (fra København)
  • Afgang 5. juli, Kreta i Grækenland, 7 dage, uspecificeret, med Apollo - kr. 2.498 (fra Odense)
  • Pristjekket er foretaget for tv2.dk af Travelmarket.dk

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-