Business

Billig benzin: Spar 92 øre per liter

Benzinpriserne ligger lige nu i årets højeste niveau. I indslaget ovenfor får du en række tips til, hvordan du kan spare penge hver eneste gang, du tanker benzin.

Du kan i høj grad selv være med til at afgøre prisen på den benzin, du tanker. Der er især tre ting, der får din literpris til at rasle ned.

Tank på det rigtige tidspunkt.

Tank det rigtige sted.

Og anskaf dig et benzinkort.

Det fortæller forbrugerøkonom hos FDM Allan Skytte Christensen i indslaget herover.

Kig på uret og spar 28 øre

Tanker du på det rigtige tidspunkt kan du spare op til 28 øre i forhold til de dyreste priser, viser beregninger som FDM har lavet for tv2.dk.

Tanker du et sted, hvor der ligger mange benzinstationer, kan du i gennemsnit banke prisen yderligere ned med omkring 72 øre.

De sidste 20 øres rabat får du, hvis du anskaffer dig et eller flere benzinkort hos landets benzinselskaber - de 20 øre er et gennemsnit. Benzinselskabernes rabatordninger er nemlig forskellige.

Endnu mere at spare på diesel

Kører du på diesel, er der endnu mere at spare på at have et benzinkort.

Hvis du vil gøre jagten på den billige benzin så nem som mulig, har du flere muligheder. Har du en smartphone, kan du downloade en App, som fortæller dig om benzinpriserne på de forskellige benzinstationer i dit område netop nu.

Du kan blandt andet downloade FDMs App, der i App Store hedder "FDM - benzinpriser". Alternativt kan du downloade den app, der i App Store hedder "Tjekbenzin". I indslaget ovenfor, kan du se, hvordan de fungerer.

Du kan også følge med i de lokale benzinpriser på FDMbenzinpriser.dk.

Klik på indslaget ovenfor, og få alle de gode råd til, hvordan du sparer penge på benzin hver gang, du tanker.