Danskerne: Denne julebryg smager bedst

Tuborg Julebryg sælger og smager bedst - i hvert fald hvis man spørger de danske forbrugere og læserne på tv2.dk

Ikke alene er den klassiske Tuborg Julebryg den mest solgte julebryg i Danmark, men det er også den, der smager bedst. Det mener hovedparten af læserne på tv2.dk, der i anledning af J-dag har stemt på, hvilken julebryg de foretrækker.

Næsten hver fjerde læser er enig i, at Tuborg Julebryg er den bedste af slagsen.

- Tuborgs julebryg smager bedst, skriver Eva Drejer på tv2.dk's officielle Facebook-side, og hun bakkes op af hundredvis af andre.

Albani følger efter

Carlsberg, der står bag Tuborg Julebryg, bekræfter over tv2.dk, at den populære julebryg er Danmarks mest solgte julebryg, og når vi kommer til julemåneden, er 1 ud af 10 solgte øl en Tuborg Julebryg.

Fredag aften bliver julebryggen frigivet på landets barer og diskoteker i forbindelse med J-dag. En anden populær julebryg er dog Albanis julebryg, der også kendes som Blålys. Julebryggen fra Albani indtager en sikker andenplads i afstemningen foran Carlsberg 47.

Kigger man i stedet for på, hvilke julebryg der sælger bedst, er det Royal X-Mas Blue og White, der snupper toppladserne efter Tuborg Julebryg, men ifølge læserne på tv2.dk kan de ikke blande sig i kampen om at smage bedst.

Du kan stadig nå at påvirke afstemningen ved at afgive din stemme, hvis du ikke allerede har stemt.