Business

Skat giver Kasi-Jesper kæmpe undskyldning

Skat beklager i skarpe vendinger sagsbehandlingen, som Jesper Nielsen og hans familie har modtaget, men fastholder et krav på mellem 400 og 600 millioner kroner

Erhvervsmanden Jesper Nielsen, bedre kendt som Kasi-Jesper, har modtaget en undskyldning fra Skat, der i en længere periode langede hårdt ud efter ham og hans familie. Det skriver B.T.

I et næsten 10 sider langt dokument, der er blevet sendt til Jesper Nielsens revisor, bliver den behandling, som Kasi-familien har været udsat for, ifølge B.T.'s oplysninger kaldt for 'betænkelig', 'kritisabel', 'ulovlig', 'helt utilstedelig', 'retssikkerhedsmæssig stærkt betænkelig' og præget af 'alvorlige retssikkerhedsmæssige problemer'.

Beklagelsen er underskrevet af Erling Andersen, der tidligere har siddet som direktør for Skat København og nu sidder som direktør for Skats kontrolindsats.

Kasi-Jesper: Skat har lagt beslag på hele min formue

Selv om Skat beklager sagsbehandlingen i skarpe vendinger, bliver millionkravet mod Kasi-familien opretholdt. Jesper Nielsen, der er manden bag smykkefirmaet Pandora og tidligere har været storsponsor i sportsklubberne Brøndby og AG København, er derfor ikke særligt tilfreds.

"I første omgang kan man sige, at Erling Andersen giver os ret i mange af de ting, vi har klaget over. Men når det er sagt, så har Skat jo stadigvæk sat mig og min familie i en skruetvinge. Sagt på en anden måde: Skat laver en fejl. Undskylder den nu, men vil ikke rette den. Vores sag kører stadig, og Skat har stadigvæk lagt beslag på min formue," siger Jesper Nielsen til B.T.

Beklagelsen kommer oven på den kritik, som Skat har fået af at gå for hårdt til værks imod Jesper Nielsens familie, hvor skattemyndighederne har forsøgt at få Jesper Nielsen til at betale et kæmpe skattesmæk, så Skat kunne undgå at bruge ressourcer på at undersøge og gå i dybden med sagen.