Business

Kort: Her får du Danmarks dyreste og største is

Bornholm, Vesterhavet, Sjælland, Samsø - danskerne er vilde med gigantiske is. tv2.dk har lavet en oversigt over, hvor i landet du kan få de absolut største vaffelis

Langt om længe siger vejrudsigten til sol, sommer og 25 grader, så hvis du holder sommerferie i Danmark, og hvis du godt kan lide store is, så er der rig mulighed for at undersøge markedet for kæmpeis.

De seneste par uger har tv2.dk skrevet om nogle af landets dyreste og største vaffelis. På Samsø har caféejer Dorte Christensen fortalt, at de i princippet lader deres kunder bestemme, hvor mange kugler de vil have i isen. De er indtil videre resulteret i en vaffelis med 52 kugler.

Den største is på et menukort i Danmark er Grand Danois, der sælges på havnen i Roskilde. Her propper de 25 kugler, en halv liter softice, fem flødeboller, flødeskum og syltetøj ned i en vaffelis og sælger kæmpeisen for 250 kroner stykket.

Også på Bornholm og ved Vesterhavet kan du nyde nogle af landets største vaffelis ved de lokale iskiosker.

På kortet øverst i artiklen kan du se, hvor i landet du kan købe Danmarks dyreste og største vaffelis. Kender du en iskiosk, der sælger vaffelis med flere end 15 kugler, så skriv til journalist Sune Jørgensen på sujo@tv2.dk og send gerne et billede med af dig og isen.

-