Business

SAS dropper mere internet

Luftfartsselskabet har sat udrulningen af trådløst internet om bord på SAS-flyene på pause, indtil kvaliteten er forbedret

Kvaliteten på den trådløse internetforbindelse i SAS' fly er så utilfredsstillende for det skandinaviske luftffartsselskab, at der ikke bliver installeret internetadgang i yderligere fly. Det skriver check-in.dk.

"Vi har løbende overvåget kvaliteten af produktet og den oplevelse, passagererne får, når de bruger det. Og vi er ikke helt tilfredse med hverken hardware eller software," forklarer pressechef Trine Kromann-Mikkelsen fra SAS til check-in.dk.

Indtil nu har kunderne om bord på 10 SAS-fly haft mulighed for internet på flyveturen, men foreløbigt bliver der ikke installeret internetadgang på yderligere fly.

SAS fik første gang installeret wi-fi i december 2011, og i september 2012 begyndte luftfartsselskabet at opkræve betaling på internetadgang i de 10 Boeing 737-fly. Nu vil SAS i samarbejde med leverandøren se på, hvordan produktet kan forbedres, inden der bliver installeret yderligere internet.