Billigere flyrejser til USA på vej

I 2013 og 2014 vil det blive billigere at krydse Atlanterhavet, forudser rejsesøgemaskine

Har du planer om at krydse Atlanten og rejse en tur til eksempelvis USA, kan du i de kommende år forvente billigere flybilletter.

Det forudser Ole Stouby, der er administrerende direktør hos rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

"På de oversøiske ruter er kampen om kunderne blevet intensiveret. Derfor vil priserne på de oversøiske billetter i 2013 og 2014 blive enten som i rekordårene 2011 og 2012 eller lavere. De bliver i hvert fald ikke dyrere," siger Ole Stouby til epn.dk.

Forklaringen ligger i, at der er stigende konkurrence på markedet, især fra nye selskaber i Mellemøsten, der er på vej ind i de danske lufthavne. Hvis man derimod har tænkt sig at rejse inden for Europa, kan man ifølge Ole Stouby ikke forvente billigere rejser i forhold til de seneste år.