Business

Erhvervbladet Forbes nu på dansk

Det amerikanske blad om de rigeste rige i verden er nu kommet i en dansk udgave, og den vil i fremtiden sætte fokus på de danske milliardærer.

Forbes, som nok kendes bedst for deres håndtering af milliardærlisten, er nu kommet på dansk i samarbejde med Børsen. Bladet fokuserer ligesom det amerikanske på verdens rigeste mennesker.

I dagens udgave fortæller ansvarshavende redaktør Anders Krab-Johansen i lederen, at det danske blad er udarbejdet i stærkt samarbejde med den amerikanske redaktion, og det er ikke bare en oversættelse af det amerikanske, men vil også indeholde interviews og historier med danske relationer. Blandt andet indeholdte dagens magasin et interview med Legos Kjeld Kirk Kristiansen, som kun sjældent laver interviews.

Forbes er et medie for erhverv og imens deres hjemmeside er fokuseret på nyheder og lignende til businessfolk, så er magasinet mere læsning om businessfolkene, og indeholder også hele listen over de 1426 milliardærer i verden, som tilsammen har godt 5,4 billioner dollars. På hele listen er der seks danskere, hvoraf der er kommet tre nye, blandt andet ejer af skogiganten Ecco, Hanni Toosbuy Kasprzak med en formue på 8,6 milliarder kroner.

Bladet udkommer næste gang i efteråret.