Business

Burger King trods test: Danskerne foretrækker os

Trods nye konkurrenter på burger-markedet er Burger King sikre på, at danskerne helst vil have deres flammegrillede burgere

For et par uger siden viste en burgertest foretaget af tv2.dk, at en burger fra den svenske burgerkæde Max Burger smagte bedre end både Whopper og Big Mac fra henholdsvis Burger King og McDonald's.

Burger King frygter dog ikke umiddelbart, at Max Burger, der netop er åbnet i København, kan true de etablerede burgerrestauranter på det danske marked.

- Vi er fuldstændig sikre på, at danskerne vil foretrække vores produkter, da danskerne har en stor forkærlighed for at grille deres bøffer, på samme måde som vi altid flammegriller vores bøffer, siger marketings- og kommunikationsdirektør Sven Hars til tv2.dk.

Mange burgerrestauranter

På lørdag åbner Burger King restaurant nummer 31 i Danmark, og burgerkæden har planer om at udvide antallet af restauranter i de kommende år.

- Vi planlægger at have en balanceret vækst i Danmark fremover, hvor vi vil åbne restauranter i takt med vores kunders efterspørgsel. Og vores ambition er naturligvis at tilbyde vores kunder endnu flere steder, hvor de kan nyde en Whopper, end de nuværende 31 restauranter, fortæller Sven Hars.

Vi er fuldstændig sikre på, at danskerne vil foretrække vores produkter, da danskerne har en stor forkærlighed for at grille deres bøffer, på samme måde som vi altid flammegriller vores bøffer

Sven Hars

Til sammenligning har McDonald's 86 restauranter i Danmark, Den Sorte Gryde har ni butikker, Bull Burger har to restauranter i Odense, mens Max Burger har én butik i København. Derudover kommer et hav af danske restauranter og grillbarer, der sælger burgere og anden fastfood.