Her kigger køberne på bolig i 2013

Huskøbere er mest ude efter boliger i hovedstadsområdet - i Nord- og Vestjylland ser det knap så godt ud

Flere danskere er tilsyneladende på jagt efter et nyt hus her i starten af året. Boligsiden Boliga har opgjort trafiktallene for årets to første måneder, og opgørelsen viser, at antallet af besøg på sitet ligger cirka fem procent højere end på samme tid i 2012.

Sidste år kiggede køberne mest på bolig i København, men det har i år ændret sig til at være Frederiksberg C, der har 659 klik per boligannonce.

Generelt set er der tale om, at flest kigger på nyt hus i Københavnsområdet og i byer i Nordsjælland. Højeste placering uden for hovedstadsområdet er helt nede som nummer 38 på listen. Det er Risskov ved Aarhus.

Færrest kigger i Nord- og Vesjylland

I Region Sjælland er det sælgerne i Roskilde, der ligesom sidste år har lettest ved at høste klik på deres boligannoncer.

På Fyn er det Odense M, der er blandt de mest efterspurgte boligannoncer, mens man i Nordjylland klikker løs på boligerne i Aalborg, og i Region Midtjylland går mest efter huse i Risskov.

Til gengæld har sælgerne i Snedsted, Spjald, Ølgod, Pandrup, Hurup Thy og Hanstholm - alle i Nord- eller Vestjylland - svært ved at skabe opmærksomhed om deres boliger. Byerne deler bundplaceringen på landsplan med blot syv klik i snit per boligannonce i 2013.

Du kan se, hvordan din by klarer sig i undersøgelsen ved at følge det øverste link i boksen til højre.