Sure kunder dumper Jensens Bøfhus

De har masser af kunder, men de er ikke glade i maven, når gæsterne rejser sig fra bordet på Jensens Bøfhus. Den populære familierestaurant er bundskraber på forbrugersitet Trustpilot.

Jensens Bøfhus glider i whiskysaucen, når det kommer til kundetilfredshed. Virksomheden rangerer som bundskraber på hjemmesiden Trustpilot, hvor forbrugerne vurderer kvalitet af restauranter og butikker.

Dårligere end McDonalds

Kunderne har stemt Jensens Bøfhus ind på en absolut sidsteplads blandt alle de vurderede restauranter. Med en gennemsnitsscore på 3,5 ud af 10, mener kunderne at kvaliteten på Jensens Bøfhus er dårligere end på McDonalds, der får 4,2 point i gennemsnit. Det skriver 24timer.

Den kedelige rekord i at have de mest utilfredse kunder kan blive alvorlig for restaurantkæden, også selvom det 'bare' er på en side på nettet: - Trustpilot er blevet Forbrugerrådet for unge mennesker. I den klassiske optik har Forbrugerrådet altid været vagthunden, men med de sociale medier er der opstået en række nye ting, der tiltrækker unge mennesker mere, siger Kresten Schultz Jørgensen, der er brandingekspert i Lead Agency, til 24timer.

Vi følger venners anbefalinger

De sociale medier har nemlig stor betydning, når folk skal beslutte sig for, hvor de skal spise: - Vi følger vores venners anbefalinger. Det er derfor sociale medier har så stor gennemslagskraft. Så når mange anbefaler eller fraråder et bestemt sted, så lytter vi, fordi vi kender folk og stoler på deres vurdering. Derfor kan dårlige anmeldelser på nettet være gift for en virksomhed, siger Henrik Meng, der er ekspert i oplevelsesøkonomi til tv2.dk.

I en e-mail til 24timer skriver driftsdirektør hos Jensens Bøfhus, Lars Iversen: - Det er vi naturligvis ikke tilfredse med. Jeg synes dog også at antallet af klager skal sættes i forhold til antallet af gæster. Siden nytår er vi blevet anmeldt af 11 gæster på Trustpilot og vi har haft 300.000 gæster i vores restauranter, skriver han.