Rejs billigt på drømmeferie i julen

Hver tredje af os har lyst til at forlade den danske jul til fordel for én i udlandet, viser undersøgelse, og flere af rejserne kan faktisk endnu lade sig gøre for rimelige penge.

I år skal man blot bede om to fridage for at få en 11 dage lang juleferie, og det er sandsynligvis medvirkende årsag til, at 34 procent af danskerne i en undersøgelse foretaget af rejsesitet Skyscanner har lyst til at holde jul i udlandet, og det er vel at mærke ikke skiferierne, der trækker mest i os.

Sitet lavede nemlig også en top 10 over de mest populære destinationer på danskernes ønskeliste (se artiklen 'Vi forlader den danske jul' via link ude til højre, red.), og Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarkets.dk fortæller, at mange af de ønskedestinationer også er populære blandt de danskere, der rent faktisk køber rejser hen over julen.

"De pågældende destinationer ER populære lige nu - mindst lige så meget som skiferier i julen," siger han til tv2.dk.

Populære julerejser lige nu

Billigste flybilletter tur-retur - med afrejsedatoer mellem den 20. og 23. december - og hjemrejse mellem den 26. og 30. december.

Destination- Afrejse - Pris fra

Bangkok - København - 8.147 kr.

London - Billund - 238 kr.

Dubai - København - 3.556 kr.

New York - København - 5.278

Paris - Billund - 1.572 kr.

Andre gode tilbud:

Tenerife - Billund - 1.606 kr.

Antalya - København - 1.368 kr.

Istanbul (Ataturk) - København - 1.658 kr.

Malaga - København - 2.507 kr.

Rom - København - 1.462

Kan altid få hotel

Ole Stouby fortæller, at ovenstående rejser er meget åbne i forhold til ønsket antal overnatninger, og at hotelpriserne derfor svinger en del efter, hvor lang tid man ønsker at blive der, men at samtlige destinationer stadig har ledige hotelpladser.