Hvad med SAS´ bonuspoint?

Et af de spørgsmål, som mange SAS-kunder vil spørge sig selv ved en eventuel konkurs er, hvad der vil ske med ens opsparede Eurobonuspoint. SAS startede bonusprogrammet tilbage i 1992 og har siden haft stor succes. Ifølge Politiken var medlemstallet i 2010 omkring tre millioner, hvoraf en halv million dengang danskere.

SAS' pressechef Trine Kromann-Mikkelsen vil ikke løfte sløret for planerne for Eurobonus, hvis det utænkelige skulle ske og SAS må begære konkurs.

"Det kan jeg ikke kommentere på. Det er et hypotetisk spørgsmål, og hvad vi har gjort os af overvejelser, vil jeg ikke udtale mig om. Men vi forventer at gennemføre denne spareplan, og bonusordningen skal stadig være et tilbud til SAS-kunder - det er hensigten," siger Trine Kromann-Mikkelsen til tv2.dk.