Business

"Kasi" vil stoppe penge til B.I.F.

Brøndby IF får ekstra travlt med at finde en hovedsponsor, hvis den tidligere sponsor og AG København-ejer Jesper "Kasi" Nielsen gør alvor af en ny trussel om at stoppe sin millionoverførsel til superligaklubben.

- Kasis betalinger stopper til sommer uanset hvad, siger Jesper Nielsen i et interview med BT.

Superligaklubben har forgæves forsøgt at finde en ny sponsor, siden Kasi i 2010 trak sig fra et fireårigt hovedsponsorat, der blev tegnet i 2008.

I den aftale, der blev indgået i forbindelse med den brudte kontrakt, hedder det, at Kasi skal betale de aftalte 20 millioner kroner årligt, hvis det ikke lykkes klubben at finde en ny sponsor inden udløbet af den oprindelige kontrakt.

Samtidig skal Kasi ifølge aftalen betale forskellen mellem deres sponsorat og en eventuel ny hovedsponsor.

- Det er rigtigt, at der findes en passus om, at vi ville hjælpe Brøndby IF, hvis differencen mellem vores sponsorat og det nye var stort.

- At der overhovedet ikke er fundet nogen, er og var ikke et realistisk scenarie, og det er der derfor ikke som sådan taget højde for. I vores regnskaber er forpligtelsen derfor sat til et nul, siger Jesper Nielsen.

Brøndby mener ifølge BT, at Kasi kan være forpligtet til at sende penge til superligaklubben helt indtil sommeren 2013. /ritzau/