Facebook vil på børsen til maj

Flere kilder oplyser til Wall Street Journal af Facebook satser på at gå på børsen i løbet af maj med en børsnotering, der kan blive en af de største for et internetselskab nogensinde. Facebook ventes at nå en markedsværdi på 100 mia. dollar (ca. 557,6 mia. kr.), når selskabet går på børsen. Det skriver Wall Street Journal.

Facebook har stoppet handlen med selskabets aktier på det private, sekundære marked i denne uge ifølge en kilde, og det tages som et tegn på, at selskabet snart vil gå på børsen. Der er dog stadig lidt papirarbejde før Facebook kan blive børsnoteret, og selskabet diskuterer stadig med de amerikanske børsmyndigheder om ændringer i selskabets registreringspapirer.

Alt efter hvor hurtigt sagen bliver afklaret med de amerikanske børsmyndigheder, kan det blive til en tidlig eller sen børsnotering i maj, ifølge Wall Street Journals kilder.