Business

Lotto-gevinst giver camping med gulvvarme

Et ægtepar fra Brønderslev vandt i lørdags 7.481.029 kroner i Lotto. Nu venter der både ny bil og en campingvogn med varme i gulvet.

Det er i hvert fald det, der umiddelbart røg øverst på ønskelisten, da lotto-gevinstens størrelse gik op for ægteparret.

"Børn og børnebørn skal have lidt. Og så sagde min mand allerede, da vi (i første omgang, red.) troede, vi havde vundet 4,3 millioner kroner, at vi skulle have en ny bil. Dengang spurgte jeg, om der så ikke også kunne blive til en ny campingvogn, men han mente ikke, den, vi har, fejler noget," siger kvinden i ægteskabet.

Kort efter viste det sig dog, at der er rigelig råd til at skeje lidt ekstra ud, når gevinsten er udbetalt.

"Da vi så fandt ud af, hvad gevinsten i virkeligheden lyder på, så var der ingen tvivl. Vi skal også have en ny campingvogn. Men så har jeg også måtte love min mand, at den skal være med varme i gulvet," jubler lotto-vinderen.