Business

Nu kan du købe Dirch Passers lejlighed

Dirch Passer levede et hårdt liv. Men i det mindste boede han godt, mens han levede det.

Det kan man konstatere ved at tage et kig på den afdøde komikers tidligere lejlighed, som i to en halv måned har stået til salg på en af Frederiksbergs mest eksklusive adresser. Det skriver boligsitet Boliga.

Dirch Passer delte stuelejligheden på Kr. Zahrtmanns Plads med sin kæreste Bente Askjær indtil september 1980, hvor han kollapsede på scenen i Glassalen i Tivoli og senere samme aften udåndede på Københavns Kommunehospital.

Siden hen har hans lejlighed fået nye ejere, og nu er der igen mulighed for at erhverve den 157 kvadratmeter store bolig, som dog er forbeholdt den mere velhavende del af befolkningen.

Udbudsprisen er sat til 6,8 mio. kr., hvilket placerer lejligheden blandt de 10 dyreste på Frederiksberg.

Ville have været nabo til Schmeichel

For pengene får man bl.a. eksklusiv brugsret til forhaven, mens selve lejligheden byder på to badeværelser, ekstra gæstetoilet, køkken/alrum flere stuer og værelser med stuklofter og trægulve og spisestue med svensk porcelænskamin.

Desuden er der direkte adgang til en stor terrasse og en kælder på 91 kvadratmeter.

Danmarks måske største komiker ville i øvrigt, hvis han havde levet lidt længere, haft mulighed for at dele en kop kaffe med Danmarks største målmand, Peter Schmeichel, som ejer en lejlighed i naboopgangen.

Dirch Passers gamle sommerhus er også til salg i øjeblikket. Det ligger i Nykøbing Sjælland og koster otte mio. kr.