Business

Danskere har vundet 767 millioner

Tænk hvis du vandt. Sådan lyder det uge efter uge, når Danske Spil lokker danskerne til at spille med om Lotto-millionerne.

Men selvom milliongevinsten for de flestes vedkommende må blive i drømmene, så har der i løbet af 2011 været en række heldige danskere, der fremover kan forsøde livet med mange rare millioner.

Helt præcist vandt 116 danskere en milliongevinst hos Danske Spil i år, og tilsammen har de 116 heldige kartofler vundet 767.837.363 kroner.

Der har været flest jubelscener blandt jyderne, for her blev der i årets løb fundet 43 nybagte millionærer, mens sjællænderne snuppede 31 milliongevinster. Herefter fulgte fynboerne trop med otte af slagsen, mens tre af årets store præmier satte kursen mod Grønland. Derudover blev 18 danskere millionærer på deres PLUS abonnement, mens 13 danskere fandt lykken på spil købt på danskespil.dk.

Det var også et jysk par, der gaflede årets største gevinst. Et sønderjysk par scorede 29,2 millioner kroner i november, og selvom gevinsten var overvældende, så er det alligevel et stykke op til Danmarksrekorden på 38,5 millioner kroner, som blev vundet af et københavnsk par i 2008.