Business

Tips og Lotto får rivaler i butikkerne

Danske Spil får stor konkurrence i supermarkeder og kiosker, når det danske spillemarked bliver liberaliseret fra 1. januar.

Mellem fem og ti udenlandske firmaer har søgt om tilladelse til at udbyde spil gennem forhandlere som supermarkeder og kiosker på linje med Danske Spil, skriver Dansk Handelsblad.

"Blandt de 43 udenlandske selskaber, som har ansøgt om tilladelse til at tilbyde spil i Danmark, er der fem-ti selskaber, som har indikeret, at de ønsker at sælge gennem forhandlere. De øvrige ønsker at sælge online på nettet, men vores tilladelse giver dem mulighed for også at tilbyde spil gennem forhandlere, hvis de senere skulle ønske det. De skal blot orientere os om det først," siger Tina R. Olsen, leder af Spillemyndigheden hos Skat.