Business

20 år og mangemillionær

Som 13-årig grundlagde danske Mads Dinesen sin forretning, som gik ud på at sælge akvarieudstyr og servicere folks akvarier ved siden af skolen. I dag er Mads Dinesen fyldt 20 år, han har succes som aldrig før og er god for 40 millioner kroner.

"I starten var det ikke fordi, jeg ville tjene penge, men fordi jeg bare ville skaffe koraller og fisk hjem til mit eget lille akvarium. Da jeg så fandt ud af, at jeg kunne tjene penge på at tage med til mine venner, så tog det hurtigt fart, og i dag kører firmaet selvstændigt," siger Mads Dinesen til Go' Morgen Danmark.

Boligspekulant

Senere i livet begyndte Mads Dinesen så at interessere sig for lejligheder, som han købte blot for at leje dem videre ud.

"I starten havde jeg naturligvis ikke så mange penge, så jeg kunne ikke bare købe lejligheder. Så lejede jeg dem, og fik en fortjeneste på at leje dem videre indrettet - primært til virksomheder, der havde folk udstationeret i Danmark, " forklarer Mads Dinesen.

Har købt NASA

Nu har den unge mangemillionær så valgt at kaste noget af sin formue efter et nyt projekt, nemlig jetset-diskoteket NASA i København, som har haft kronprins Frederik på gæstelisten utaligge gange

"Jeg er kommet der i flere år og synes godt om stedet. Når jeg involverer mig i et projekt følelsemæssig, så bliver jeg perfektionistisk omkring det. Hvis du vil ind og ændre på noget, så bliver du nødt til at få indflydelse, og det fik jeg ved at købe det," siger Mads Dinesen.

Se interviewet med Mads Dinesen i klippet fra Go' Morgen Danmark.