Business

Mor til Lottovinder: Ta’ en tår kaffe

En kvinde fra Vollsmose vandt i lørdags årets største Lotto-gevinst på 18,3 millioner kroner, da hun ved et tilfælde købte en LynLotto.

Lørdag stod hun i kø hos den lokale Spar-købmand. Hun havde lidt travlt og skulle hurtigt videre til en aftale i byen. Men kvinden foran hende i køen havde udfyldt sin Lotto-kupon forkert. Der manglede vist et tal. Så det tog lidt længere tid.

"Så jeg blev lidt irriteret og sagde til manden bag disken: Så lad mig få en LynLotto. Jeg skulle egentligt ikke have købt den," griner den heldige kvinde, der lørdag vandt årets hidtil største Lotto-gevinst på 18.368.972 kroner.

Så ringede jeg til min mor. Hun tog det ganske stille og roligt. Nu kommer du op og får en tår kaffe senere

Moderen til weekendens lottovinder

Hun ønsker at være anonym, men hun vil gerne fortælle, at hun bor i Vollsmose. I dag kan hun glæde sig over sin manglende tålmodighed.

Søndag morgen vågnede hun tidligt og tændte for tekst-tv.

"Jeg tjekkede først Jokeren, puljen var rimelig høj, men der var ikke noget. Så tjekkede jeg Lotto'en. Nej, det kan ikke passe, tænkte jeg," fortæller hun.

Hun gik ud i køkkenet og tog et glas vand. Det kan ikke passe, tænkte hun igen. Så gik hun ind i stuen og kiggede på tekst-tv igen. Tjekkede tallene på kvitteringen. Den var god nok.

Den er ikke rigtig feset ind på lystavlen endnu - det er jo sindssygt mange penge

Weekendens vinder af 18 millioner kroner

"Så ringede jeg til min mor. Hun tog det ganske stille og roligt. Nu kommer du op og får en tår kaffe senere," sagde hun. Jeg sagde, det er 18 millioner! Det er jo kun dejligt," svarede hun.

"Jeg ville have gået i seng igen, men jeg kunne ikke sove. Det er faktisk først natten til tirsdag, jeg har sovet nogenlunde," siger hun og fortsætter:

"Søndag var jeg fuldstændig rundforvirret. Det er jo fuldstændig surrealistisk. Den er ikke rigtig feset ind på lystavlen endnu - det er jo sindssygt mange penge.

Nu har hun været i banken, og hun har takket ja til Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning. Indtil videre har hun købt en ny bærbar computer.

"Jeg ved endnu ikke, hvad pengene ellers skal bruges til. Men det giver en masse muligheder," siger den nybagte Lotto-millionær.