Business

Lotto-vinders mand troede gevinsten var hans

Manden til lørdagens kvindelige lottovinder havde troet, at det var ham, der havde vundet millioner af kroner. Han havde nemlig købt en lotto-kupon i samme kiosk som sin kone. Kvinden vandt 3.615.169 kroner.

De havde begge købt en Lotto-kupon i den samme kiosk, og manden var overbevist om, at det var ham, der havde vundet. Både konen og manden ventede med at tjekke deres kuponer, og derfor troede manden længe på, at det var ham, der havde vundet.

"Jeg havde set i fjernsynet, at der var vundet hos Sparkøbmanden. Og jeg havde da også tænkt, at der var en chance for at det var mig, da jeg vidste, jeg havde købt min LynLotto der. Men jeg var på arbejde og besluttede mig for at vente med at tjekke det til dagen efter. Kvitteringen lå i min pung, men jeg tænkte faktisk ikke så meget over det," fortæller kvinden, der er i 50'erne, om sin beslutning om at vente.

Kunne ikke vente længere

Dagen efter kunne hun dog ikke vente længere. Kvinden tog til en Danske Spil-forhandler og derefter i banken. Begge steder bekræftede de gevinsten.

"Jeg kunne slet ikke finde ro. Jeg ringede til mine nærmeste, blandt andet min mand, som godt vidste, at der var vundet hos købmanden. Han havde troet, det var ham, der var heldig, for han havde også købt sin LynLotto der," griner hun og tilføjer:

"Han lever nok med det."

"Det er dårligt til at forstå"

Kvinden har spillet lotto længe, og er ikke vandt til at vinde.

"Det er meget mærkeligt det hele. Jeg har spillet Lotto længe og plejer at købe en LynLotto hver uge, når jeg husker det. Men det her er dårligt til at forstå."

Nu venter der ægteparret et liv som Lotto-millionærer med alt, hvad det indebærer.

"Vi skal nyde, at vi nu har råd til nogle af de ting, vi ikke har haft råd til før. Vi skal måske have nye møbler og helt sikkert ud at rejse. Og så skal vi også gøre noget for vores børn og børnebørn," slutter hun.