Business

Thorborg: Sådan er den gode leder

Han har været med til at starte et tocifret antal virksomheder og mest kendt blev han, da han tjente et trecifret millionbeløb på salget af søgemaskinen jubii.dk. Se Martin Thorborgs mening om, hvordan en god leder er, ved at klikke på videoklippet ovenfor.

En af Danmarks mest kendte iværksættere Martin Thorborg giver her sin mening om, hvad der skal til for at være en god leder.

"Det svære som leder er, at alle mennesker er forskellige og alle har forskellige prioriteter, og forskellige ting, der trigger dem. Så det, at være en gode leder er at være en menneskekender, at være en person, der virkelig dybfølt interesserer sig for andre mennesker", siger Martin Thorborg og uddyber:

"En god leder skal blive ved med at hjælpe, udvikle, motivere, glæde og fastholde medarbejderen. Har man ikke empati, så bliver man aldrig en god leder i Danmark."

Se hele det knap to et halvt minut lange interview med Martin Thorborg ved at klikke på klippet ovenfor.