Business

Prinsesse Diana var Thorborgs nabo

Han har været med til at starte et tocifret antal virksomheder og mest kendt blev han, da han tjente et trecifret millionbeløb på salget af søgemaskinen jubii.dk. i videoen ovenfor kan du se, hvordan Rolex-uret blev symbolet på succes for den kendte iværksætter.

Fra at være en lille by i alperne udviklede det sig til at være det mest eksklusive sted i hele Europa. Sådan husker Martin Thorborg den by i Schweiz, hvor familien havde deres alpe-hus.

Pludselig flyttede Prinsesse Diana og Prins Charles ind tre huse fra Thorborg-familiens hus. Området, der hurtigt udviklede sig, fik Martin Thorborg til at føle sig som 'verdens fattigste fjols', fortæller han i video-interviewet ovenfor.

Og så blev Rolex-uret det ultimative mål for manden, der ellers aldrig går med ur.