Thorborg: Sådan bliver du iværksætter

Han har været med til at starte et tocifret antal virksomheder og mest kendt blev han, da han tjente et trecifret millionbeløb på salget af søgemaskinen jubii.dk. Se Martin Thorborg give gode råd om, hvordan man bliver iværksætter ved at klikke på videoklippet ovenfor.

En af Danmarks måske mest kendte iværksættere Martin Thorborg giver her sin mening om, hvad der skal til, hvis man brændende ønsker sig at starte sit eget selskab.

"Hvis man skal have succes som iværksætter, skal man beskæftige sig med noget, man synes er sjovt. Hvis der er noget i ens liv, hvor man taber sig selv, og hvor man tror, man har beskæftiget sig med det i en halv time og i virkeligheden er der gået fire, så er der en god chance for, at man kan gøre dem til sit levebrød", siger Martin Thorborg blandt andet i interviewet med TV2.dk.

I klippet kan du også se, hvilke ofre Martin Thorborg mener, man må være forberedt på at gøre som iværksætter.