Business

Ree: Det er frygteligt mange penge

Se hele interviewet med Karsten Ree fra september sidste år her

Karsten Ree har aldrig lagt skjul på, at de 800 millioner han står til at miste på sine enorme investeringer i Amagerbanken, er mange penge for ham - det er længe siden, han fortrød sine investeringer i banken.

Selvom man er milliardær og har været god for mere end to milliarder kroner, er 800 millioner kroner rigtig mange penge. Det fortalte rigmanden Karsten Ree i et tidligere interview med TV 2 Finans.

"Jeg burde have holdt mig fra Amagerbanken. Det er frygteligt mange penge for mig. Og de sidste 300 millioner kroner jeg investerede i Amagerbanken, havde jeg jo heller ikke regnet med, jeg skulle punge ud med", sagde den ærlige rigmand, da han blev spurgt, om han fortrød sin investering i den dengang kriseramte bank, der nu er krakket.

I indslaget, der er fra september 2010, peger rigmanden ligeledes på, at det var en voldsom oplevelse for ham, da han blev bedt om at putte yderligere 300 millioner kroner i Amagerbanken i forbindelse med bankens aktieemission.

"Når man allerede i første omgang har leveret så mange penge til banken, så chokerer det, at man bliver bedt om at komme med yderligere en portion penge, der svarer til 60-70 procent af det første beløb. Selvfølgelig chokerer det", sagde Karsten Ree.

Rigmanden, der fik to milliarder kroner for at sælge Den Blå Avis i 2008, står til at tabe i alt 800 millioner kroner på sine investeringer i Amagerbanken.

Trods de mange penge på bogen, så fortæller han i indslaget, at han ikke har nogen strategi for sine investeringer og at de også beror på tilfældigheder.

"Jeg har ikke nogen strategi med pengene, jeg har en strategi, der handler om at leve livet", forklarer Karsten Ree.

Hans ven Mogens Vilhelmsen beskriver i indslaget Karsten Ree som en mand, der betages af mennesker og deres ideer. Vennen peger ligeledes på, at man nogen gange kan stille sig tvivlende overfor projekternes investeringsmæssige perspektiver.

"Han stoler for meget på folk, og han bliver utrolig skuffet", siger Mogens Vilhelmsen.