Business

Dansk studine i chok: Vinder 14 millioner

Ung dansk kvinde på SU vil have malet køkkenet og tage hele familien med på krydstogt, siger hun efter ufatteligt Lotto-held.

Danske Spil forsøgte allerede i sidste uge at komme i kontakt med den person, som forrige lørdag vandt 14.463.563 kroner i Lotto. Men uden held. For kvinden, der er i slutningen af 20'erne og bosiddende i hovedstadsområdet, var nemlig på ferie.

"Normalt ville jeg jo tjekke min mobil et par gange undervejs på en ferie, men jeg havde fået nyt sim-kort og kunne ikke huske koden. Så det var først, da jeg alligevel skulle tjekke et eksamensresultat på mailen, at jeg så, der lå noget fra Danske Spil", fortæller hun.

Det er fantastisk. Jeg har sådan en indre glæde. Det bobler helt

Den unge kvindelige lottovinder

"Der stod ikke, hvor meget jeg havde vundet. Kun at de bad mig ringe. Men jeg havde jo hørt, at det gør de kun, når man har vundet meget. Men hvad er "meget"? Jeg synes jo også, 10.000 kroner eller 100.000 kroner er mange penge", griner hun.

Vores vinder lever i dag af en SU, da hun er studerende. De nyvundne millioner kom som noget af en overraskelse.

"Jeg lånte en telefon og ringede op. Og da han så sagde, hvor mange millioner det var, blev jeg godt nok chokeret. Jeg kunne slet ikke spørge ind til det... Faktisk var jeg resten af ferien i tvivl om, hvorvidt jeg havde hørt rigtig", fortæller hun.

Og så skal jeg nyde, at jeg ikke længere skal bekymre mig om, hvorvidt SU'en rækker. Jeg har nemlig ikke nok støtte til at læse det sidste år...

Ung kvindelig lottovinder

Med dansk grund under fødderne igen har vores studerende fået nyheden bekræftet. Nu er hun begyndt at lægge planer for de mange millioner.

"Jeg tager hele familien med på et krydstogt til sommer, og så skal jeg have malet mit køkken og have en bil, fortæller hun og fortsætter:

"Og så skal jeg nyde, at jeg ikke længere skal bekymre mig om, hvorvidt SU'en rækker. Jeg har nemlig ikke nok støtte til at læse det sidste år... Men nu klarer jeg det nok alligevel", griner hun og siger, at hun nyder sin nye situation i fulde drag.

"Det er fantastisk. Jeg har sådan en indre glæde. Det bobler helt".