Business

Jysk pige får millionnyhed i aften

En mand fra Fredericia valgte sammen med sin niårige datter deres lykketal og spillede Lotto. I dag er de blevet 3,3 millioner kroner rigere. Datteren får først beskeden i aften.

En mand fra Fredericia fik her til morgen det opkald, som mange danskere drømmer om.

En medarbejder fra Danske Spil ringede ham op og fortalte, at han som den ene af tre spillere havde lørdagens Lotto-tal rigtige.

"Allerede da han præsenterede sig, tænkte jeg bare 'yes'. Jeg ved jo godt, at man ved de mindre gevinster får en mail, så dette måtte være rigtig godt nyt", siger manden.

Og det var det også. Gevinsten på 3.333.333 var hjemme på det spil, som han havde købt på danskespil.dk.

"Jeg har valgt tallene sammen med min ni-årige datter. Det er et matematisk systemspil på 36 rækker. Jeg glæder mig til at fortælle hende det, siger vinderen, som ikke vil ud med sit navn, men godt vil fortælle at han bor i Fredericia.

Datteren får nyheden i aften

Datteren må dog vente til i aften med den gode nyhed. For lige nu er den nyslåede millionær på arbejde.

"Jeg prøver at lade som ingenting. Det gjorde jeg også, da telefonen ringede fra Danske Spil. Men det var svært. Jeg havde lyst til at juble, men det blev kun til en lille tåre, som ingen vist så", griner han.

Juble kan den lille familie gøre i aften. Det er i hvert fald sikkert, at gevinsten er kærkommen.

"Jeg mister mit job fra årsskiftet, så det her er simpelthen den bedste nyhed længe. Det betyder, at jeg ikke har så travlt med at finde et nyt arbejde, og at vi kan opretholde vores levestandard", slutter han.