21 års tålmodighed belønnet med millioner

Weekendens lottovinder måtte ringe til en ven, da hun opdagede sit held. Milliongevinsten virker helt uvirkelig, siger vinderen, der har købt sig et nyt ur.

"Da jeg opdagede, jeg havde vundet, hoppede mit hjerte en ekstra gang. Jeg har det stadig som om, det er noget, jeg har drømt", fortæller den nybagte Lotto-millionær, der har spillet Lotto i 21 år.

Kvinden, der er fra Næsteved, vandt lige nøjagtig 3.333.369 kroner.

"Jeg fandt ud af, at jeg havde vundet lørdag aften ved halv syv-tiden. Jeg tjekker altid tallene på tekst-tv, skriver dem ned og finder så min kupon frem. Jeg tror, jeg har kontrolleret den mindst 100 gange", fortæller hun og fortsætter:

"Jeg blev nødt til at ringe til en ven og bede ham om at kontrollere den. Jeg tror ikke på det, sagde jeg til ham. Men han sagde, at den var god nok," fortæller hun.

Har købt et ur

En lille uges tid efter gevinsten er det så småt ved at gå op for hende. Og det er da også blevet fejret.

"Jeg startede med at købe mig et nyt ur, og det næste projekt er en ny bolig", siger den glade Lotto-millionær, der også har takket ja til Danske Spils økonomiske rådgivning.

I tidens løb er det blevet til mindre gevinster, men aldrig den helt store. Knap 21 års tålmodighed blev altså belønnet lørdag aften, da vindertallene matchede hendes række.