Business

-Dansk lotto-millionær på mega-shopping

En kvinde fra Midtjylland vandt i lørdags 3,3 millioner kroner. Det fejrede hun med en kæmpe shopping-tur mandag eftermiddag.

"Det var skønt. Jeg behøvede slet ikke at kigge på prisen", griner kvinden, der i lørdags løb med 3.333.333 kroner i Lotto.

Mandag efter arbejde tog hun nemlig ud for at fejre gevinsten. Og det gjorde hun med købet af tre par sko, et par støvler og en pose fyldt med tøj.

"Hvor tit får man lige lov til det?", griner hun.

Jeg kiggede op på skærmen og ned på spillet. Op, ned, op, ned. Jeg turde slet ikke tro det. Til sidst havde jeg så mange tårer i øjnene, at jeg ikke kunne se noget mere

Nyslået kvindelig lotto_millionær

Allerede lørdag aften fandt hun ud af sit held. Hun var lige kommet hjem efter en lang gåtur med en veninde og havde sat sig til at se en film.

"Under reklamerne ville jeg lige tjekke Lotto-tallene. Jeg køber altid en LynLotto, næsten hver uge, og jeg skulle da lige se, om den havde givet lidt", siger hun og uddyber

"Jeg kiggede op på skærmen og ned på spillet. Op, ned, op, ned. Jeg turde slet ikke tro det. Til sidst havde jeg så mange tårer i øjnene, at jeg ikke kunne se noget mere", griner hun.

Jeg behøvede slet ikke at kigge på prisen

Lørdagens lotto_millionær

Hele vinder-oplevelsen beskriver hun som "meget speciel".

"Jeg har aldrig prøvet noget lignende. På én gang føler jeg mig enormt heldig og samtidig enormt usikker på, om det nu også kan være rigtigt."

Jeg skal lige blive mæt af shopping. Det er faktisk hårdt at prøve så meget tøj

Weekendens lottovinder

Rigtigt er det. Millionerne er i hus. Nu skal kvinden, der ønsker at være anonym med navn og alder, bare finde ud af, hvad de skal bruges på.

"Jeg skal lige blive mæt af shopping. Det er faktisk hårdt at prøve så meget tøj," griner hun og slutter:

"Derefter tror jeg, jeg skal lede efter et lille hus at bo i. Men inden da skal jeg tænke mig grundigt om.