Business

Jublende lottovindere står frem

Det var endnu ikke gået op for dem alle, da ti lottovindere torsdag formiddag modtog en check på i alt fem millioner kroner.

"Tak, vi håber at se dig igen."

Sådan lød den kække kommentar fra lottoklubbens formand, da ti glade stationsbetjente fra DSB onsdag formiddag modtog en check på i alt fem millioner kroner fra Danske Spils udsendte.

"Jeg kan mærke, vi er kommet ind i en god stime", fortsatte den glade formand Hans med et skævt smil og med håbet om flere præmier i fremtiden.

Men det var ikke formanden, men klubbens eneste kvindelige medlem, Anne, der opdagede deres utrolige held sent lørdag aften.

"Hva' søren. Jeg har jo krydset af ud for alle syv tal på den ene række", tænkte 48-årige Anne, da hun havde tjekket tallene. Herefter løb hun ind til sin mand, der var gået i seng og fik ham til at tjekke kuponen. Da han havde medgivet, at gevinsten var hjemme, ringede hun rundt til nogle af medlemmerne af lottoklubben.

De ti heldige vindere har spillet sammen i en lottoklub i flere år og nu var heldet der med en samlet gevinst på 5.000.000 kroner - en halv million til hver.

Vinder: Pengene skal fyres af

Hos 48-årige Kenn er der inden tvivl om, hvordan pengene skal administreres: De skal bruges. Nu.

"Jeg har allerede bestilt en ny bil. En Chevrolet Cruise. Da bilforhandleren fik den hjem tidligere på året, var jeg ude at prøve at sidde i den", siger Kenn og uddyber:

"Bilen koster 320.000 kroner. Når jeg har købt den, er der stadig lidt til regninger og til lidt ferie. Og så passer pengene", siger Kenn, der fik en blodprop for kort tid siden, og derfor vil have noget ud af gevinsten med det samme.

Stationsbetjentene hos DSB har haft deres lottoklub i 14 år. Hver femte uge betaler de 250 kroner ind til klubben. Og hver uge spiller de to matematiske Lotto-systemer og fem lynlotto-kuponer.

-