Business

Lottovinderen har grædt i 24 timer

De mange nuller var så overvældende, at et ægtepar fra Middelfart først troede, de havde vundet 10.000 kroner. Men Lotto-gevinsten var langt, langt større.

"Jeg troede, jeg havde vundet 10.000 kroner. I ren befippelse fik jeg ikke læst det ordentligt. Men da jeg ringede til min søn og bad ham læse tallene op, så begyndte han at grine. Det var 10 millioner kroner", fortæller den heldige kvinde, der bor i Middelfart med sin mand.

"Jeg kan slet ikke tænke så langt endnu. Det er først ved at gå op for mig nu, hvor heldige vi har været", siger vinderen af en af lørdagens store Lotto-gevinster på 10 millioner kroner, da hun bliver spurgt, hvad de mange penge skal bruges på.

Jeg troede, jeg havde vundet 10.000 kroner. I ren befippelse fik jeg ikke læst det ordentligt. Men da jeg ringede til min søn og bad ham læse tallene op, så begyndte han at grine

En af weekendens Lottovindere

Mens sønnen til det heldige ægtepar fandt det store smil frem og grinede, da gevinsten gik op for ham, har de mange millioner ført til tårer hos det vindende ægtepar.

De har med deres egen ord "grædt og stirret ud i luften" i det seneste døgn.

Men bag glædestårerne gemmer sig en masse mod på livet.

"Nu skal vi fejre det, og så skal vi nyde livet", siger den nybagte Lotto-millionær.

Det var i øvrigt den tredje store gevinst, der faldt i Middelfart i år.